Diskussionsforum Isabella Isjakt - Registrering

Genom att besöka “Diskussionsforum Isabella Isjakt” (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “Diskussionsforum Isabella Isjakt”, “https://bygden.nu/isjakt”), så godkänner du att du binder dig juridiskt till följande avtal. Om du inte godkänner följande avtal, besök inte eller använd inte “Diskussionsforum Isabella Isjakt”. Vi kan ändra detta avtal när som helst och vi kommer att göra allt för att informera dig om ändringar, men det vore klokt av dig att granska denna sida regelbundet på egen hand eftersom fortsatt användning av “Diskussionsforum Isabella Isjakt” även efter ändringar innebär att du godkänner att du är juridiskt bunden till detta avtal.

Vårt forum drivs av phpBB (hädanefter “de”, “dem”, “deras”, “phpBB mjukvara”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) som är en forumprogramvara tillgänglig under “General Public License” (hädanefter “GPL”) och kan laddas ner från www.phpbb.com. phpBB mjukvaran främjar endast Internetbaserade diskussioner, phpBB Group är inte ansvariga för vad vi tillåter och/eller förbjuder för innehåll och/eller uppförande. För mer information om phpBB, besök http://www.phpbb.com/.

Du går med på att inte posta något grovt, obscent, vulgärt, förtalande, hatiskt, hotande, sexuellt orienterat eller något annat material som kan bryta mot lagarna i ditt land, lagar i landet där “Diskussionsforum Isabella Isjakt” finns, eller internationell lag. Om du bryter mot detta så kan det leda till omedelbar och permanent bannlysning samt att vi kontaktar din Internetleverantör. IP-adressen för alla inlägg sparas. Du går med på att “Diskussionsforum Isabella Isjakt” har rätten att ta bort, redigera, flytta eller stänga vilka trådar som helst, när som helst. Som användare godkänner du att all information du skriver in sparas i en databas. Denna information kommer inte att delges till någon tredje part utan ditt samtycke, men varken “Diskussionsforum Isabella Isjakt” eller phpBB kan hållas ansvariga för eventuella intrångsförsök som kan leda till att information komprometteras.